Saturday, May 29, 2010

TAG DARI KAK INTAN


Dalam kesibukan dan ketidakcukupan waktu, agak sukar untuk update blog ni dengan bahan2 ilmiah yang boleh dikongsikan bersama. Maaf saya pinta, kefahaman saya harapkan. Namun demi memastikan blog ni tidak berhabuk lagi bersawang, akan saya update juga supaya ada post baru.

Baiklah, dalam mangisi waktu yang sedikit terluang ni, nak gunakan untuk jawab tag yang diterima baru-baru ni, dari Kak Intan. Thanx akak! (^_^) Dalam senarai pendek 6 nama tu, sempat jugak masuk nama saya ye…hehe.. really appreciate it! ;)



Ni tag nye:



3 names in your message inbox
1- xxxxx ITD
2- xxx Kaed
3- Ke'

(dengan family, selalu call je terus, jarang msg)

your main ringtone
~Impian Kasih by InTeam

what you did at 12 last night
~memengsankan diri setelah makan ubat selsema…

who was the last person you went with? where?
~Dengan mak.. pergi umah abang…

the colour of t-shirt you are wearing now
~orange + white + black

the last thing you did
~mengemas rumah…

3 of your everyday favorite items
1- Handphone
2- Laptop
3- Note book + Pen


the colour of your bedroom
~Dark and light blue

how much money in your wallet now?
~Wallet pun ntah kat mane.. x taula ade berapa dalam wallet tu =P

how's life?
~susah senang, suka duka.. hadapi jela segalanya dgn tabah.. Allah xkan uji hamba2Nya melebihi kemampuan seseorang tu, rite ;-)

your favorite song
~Menanti di Barzakh by Far East

what will you do next weekend?
~Ntah.. x dpt dipastikan lagi..

when was the last time you see your mom?
~Baru jap tadi..

where is she now
~Kat rumahla.. kat ruang tamu…

when was the last time you talk to your parents?
~Adela dalam beberapa minit yang lalu…

who is the last person talked to you last night?
~My sis..

the last surprise you got
~Dapat kek dari akak office sempena bday baru2 ni…

last thing you borrowed from your friend
~Rasanya takde pinjam pape pun…

who is your bf/gf/husband/wife?
~For me, bf = husband.. and since I’m not married yet, so there is no bf =D

what do you feel right now
~Happy sbb tersenarai dalam list penerima tag ni dari kak Intan ^_^

wanna share with who?
~With all bloggers who visit my blog =)

who know your secret?
~Prefer pendamkan aje…jarang nk cite pd sape2..

they keep your secret?
~Kalau dah cite tu, harapnye begitulah.. Wallahua’lam..

are you angry with someone?
~Skrg? Takde pun rase marah kat sape2 =)

what do you order at McD?
~Ntah.. jarang2 makan McD…

the last time you feel so sad?
~Mase kat umah abang tadi =(



mahu tag?
~Siapa2 yang berminat dan rajin nk buat tag ni.. tiada paksaan :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails