Thursday, July 1, 2010

BERAKHIR DI SINI...


Bismillaahirrahmaanirrahiim...

Alhamdulillah, practical dah pun habis 18 jun yg lalu.. reportnye pun dah hantar.. dan sekarang memberi tumpuan menyiapkan class project untuk menghasilkan sebuah magazine..

Setelah sebulan menyepikan diri tanpa apa2 updates, atas sebab-sebab peribadi, akhirnya saya membuat keputusan untuk tidak lagi mengaktifkan diri dalam dunia blogging.. namun tidaklah bermakna blog ini akan didelete.. saya akan biarkan blog ni terus wujud (bagi menghargai segala kenangan selama setahun dalam dunia blogging ni), cumanya tidak akan ada lagi sebarang update selepas ni…

Justeru itu, di kesempatan ini, saya memohon jutaan kemaafan atas segala salah silap dalam penulisan serta bicara saya yang mungkin tanpa sedar ada mengguris hati dan perasaan mana2 pihak...maafkan saya...

Kepada Kak Intan dan Kak Liza khususnya, terima kasih tidak terhingga atas jalinan ukhwah serta sokongan yang kalian berikan.. walaupun hanya berkesempatan mengenali kalian melalui blog, namun mengenali akak berdua, cukup memberikan makna dalam hidup saya.. saya mengagumi kalian berdua (^_~)

Buat rakan2 bloggers yg menyapa di ruang cbox, followers, dan juga yg sudi drop komen x kira banyak atau sedikit.. thanx a lot.. Biarpun blog ni tidak akan diupdate lg selepas ni, namun inshaAllah andai punya kelapangan waktu, akan saya ziarah ke blog kalian..


Baiklah.. rasanya tiada apa lagi yg ingin disampaikan..


Dengan berat hati, dalam entri ke-202 yg juga merupakan entri terakhir ni, saya akhirinye dengan 'menampal' simcard yg cukup special, pemberian kak Intan.. thanx akak! Saya sayang akak sangat2..


Simcard yg sungguh cretive dan lawa sgt2 (^_^)




Sekian... Wassalaamualaikum Warahmatullaahi Wabarakaatuh.. (T_T)

- TAMAT -

15 comments:

  1. salam honey..lama betul tk menyapa kt sini..sihat..
    entri terakhir?

    ReplyDelete
  2. entri terakhir? knapa kak honeyz? huhu...

    ReplyDelete
  3. salam hani...

    ya Allah..rindunye dgn hani..kenapa xnk update dah? ade mslh ke? sedihnye rs... :(

    ReplyDelete
  4. salam hani...

    entry terakhir?
    sedih plak raseye...
    btw,wish u the very best in what ever u do..
    may Allah bless u...

    ReplyDelete
  5. salam..

    lorhh..
    npe trakhir nih..??
    huhu..
    pasni sure x dpt cntct ag.. =p

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum wbt
    Selamat menjalani peghidupan seterusnya sehinggalah Allah SWT menentukan umur kita di dunia! Apa2 pun pastikan kita sentiasa beristiqamah dlm Islam sebelum menemui Allah SWT.krn hidup ini penuh dgn ranjau duri yg sukar diduga. Wassalam

    ReplyDelete
  7. salam dik...

    maaf akak terlambat masuk 'umah' hani, kurang sihat...betul2 terkejut...terima kasih utk ilmu yg hani kongsikan di 'umah - kongsi bersama' semoga ukhuwah kita terus terjalin...jaga diri dan semoga urusan hani dipermudahkan oleh ALLAH ^_^

    **sayang dan rindu hani**

    ReplyDelete
  8. salam ramadhan untuk Hani ^_^

    ***semoga sihat***

    ReplyDelete
  9. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete
  10. TAQABBALLAHU MINNA WA MINKUM
    SALAM AIDILFITRI 1431 H

    **rindu sangat kat hani**

    ReplyDelete
  11. Thanks for lovely sharing all ,is very important sharing thanks for4 it.

    ReplyDelete
  12. kenapa nk berhenti plak kak??? rindulah akak!!! jgnlah pergi!!!!!!

    ReplyDelete
  13. salam, moga blog ini terus ada....byk juga ilmu yg boleh di kongsi...terima kasih.

    ReplyDelete
  14. kak hani! rindu awak...mcm mana nak contact akak? facebook ada?

    ReplyDelete
  15. Assalamualykum.
    Agunci datang ziarah sini.

    Jemput baca post terbaru.

    ********

    Berleter itu penat tahu?

    Buat apa penat-penat buang tenaga berleter?

    Tengok rumah sepah, kemaslah.

    Tengok kehangatan ukhwah tak wujud, hidupkanlah.

    Selipar tak reti-reti bersusun, susunkanlah.

    Ada pula memang spesis tak paham bahasa lepas makan kena basuh, tunjukkan contoh, basuhkanlah.

    http://blackenamy.blogspot.com/2012/04/rumah-ikhwah-20.html

    ***********

    Moga ada sesuatu yang dapat dijadikan penyeri kehidupan.

    Terima kasih.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails